Mohlo by Vás zajímat naše menu sestavené šéfkuchařem Ondřejem Vykusou.

Náš příběh

Filosofii Burger Baru jsme postavili na skvělých surovinách a nadšení pro dobré a kvalitní jídlo. Myslíme si, že perfektní pokrmy mají být servírovány nejen v prvotřídních restauracích, ale také v pivnicích. Neočekáváme od Vás speciální oděv a budeme rádi, když se do našeho burgeru pustíte rukama.

Je pro nás důležité, odkud pochází suroviny, jak se maso zpracovává a pečlivě si vybíráme s kým spolupracujeme. Nefandíme polotovarům, tedy nadýchané housky si vyrábíme sami, stejně jako bramborové hranolky, omáčky a majonézy. Pokud máte raději ryby – losos se udí  dle speciálního postupu v naší udírně, no a škvarky a paštiky samozřejmě vyrábíme také.

K burgeru neodmyslitelně patří dobré pivo a proto na sedmikohoutové pípě nabízíme vedle standardních středních a velkých pivovarů též české a belgické speciály.

Záleží nám na tom, aby hosté odcházeli spokojeni, a vraceli se ještě raději - s vědomím, že u nás dostanou vždy usměvavý servis, poctivé jídlo a příjemně uvolněnou atmosféru.

Záleží nám na tom, aby hosté odcházeli spokojeni, a vraceli se ještě raději - s vědomím, že u nás dostanou vždy usměvavý servis, poctivé jídlo a příjemně uvolněnou atmosféru.