Rezervace +420 736 622 399
BurgerBar na Facebooku BurgerBar na Instagramu English version

Aktuality v Burger Baru

Rozvoz

Nedávno jsme rozjeli vlastní ROZVOZ! Po Nebušicích rozvážíme ZDARMA, ostatní lokality pak ve dvou zónách za cenu 49 Kč nebo 75 Kč. Obaly jsou zdarma!

Zobrazit více

Svatomartinské husí hody

k nám do restaurace si sice pořád sednout nemůžete přijít, o svatomartinskou husu Vás ale neochudíme! Vařit budeme celý tento týden 11.-15.11. a jídlo si můžete vyzvednout buď v našem výdejním okénku anebo Vám jej dovezeme v rámci rozvozu.

Zobrazit více

Máme otevřeno!

Od 25.5. opět otevíráme vnitřní prostory i naší zahrádku. Přijdete se za námi podívat?

Zobrazit více

Recept na tortillu z kuřecích stehen

Dnes cestujeme srdcem a chuťovými pohárky a přinášíme recept na tortillu na řecký způsob z kuřecích stehen. Je to jednodušší, než se zdá - vyzkoušejte a uvidíte!

Zobrazit více

Recept na burgerové bulky

Chléb, houstičky, nebo rohlíky - a co upéct si domácí bulky na burgery? My říkáme ano! Pojďte do toho s námi!

Zobrazit více

Recept na cibulové kroužky

Nevíte, co zakousnout večer k filmu a brambůrky už Vás nebaví? Zkuste cibulové kroužky! Lehký a jednoduchý recept, dle kterého připravujeme kroužky v naší restauraci můžete servírovat samostatně, nebo i například do burgeru.

Zobrazit více

Recept na těstoviny Carbonara

Slyšeli jsme, že jsou těstoviny v dnešních dnech velmi oblíbené téma, a tak Vám přinášíme recept na těstoviny Carbonara. Jedná se o italský způsob úpravy těstovin, rozšířený především v okolí Říma a nejčastěji se vaří ze špaget.

Zobrazit více

Recept na čokoládový chlebový pudink

Víkend je tady a Vy nevíte, co upéct dobrého návštěvě? Zkuste tento recept na čokoládový chlebový pudink! Původem britský dezert představuje originální formu pudinku, než který známe u nás. Konzistence je o něco tužší, třeba jako žemlovka. Náš šéfkuchař Vám sestavil jednoduchý návod, jak upéct tento moučník.

Zobrazit více

Recept na thajskou kuřecí pánev s krevetami

Thajská kuřecí pánev, nebo také thajský wok, je oblíbenou stálicí na našem aktuálním menu! Recept nám dokonce šéfkuchař Ondřej předvedl na cooking show, která proběhla v lednu v našem hotelu Dolce Villa. Pokud máte rádi mezinárodní kuchyni, rozhodně vyzkoušejte tento recept, který je na 4 porce. Tip od šéfkuchaře - v 1 pánvi dělejte maximálně 2 porce nudlí.

Zobrazit více

Valentýn v Burger Baru

V hlavní roli budou opět osvědčené burgery!

Zobrazit více

Recept na lososové sashimi

Sashimi je japonská lahůdka ze syrového masa ryb nakrájených na plátky. Na našem stálém menu aktuálně naleznete lososové sashimi, na které Vám přinášíme recept.

Zobrazit více

Žážitková čtyřchodová večeře s cooking show

Na sobotu 18.1.2020 si šéfkuchař Ondřej Vykusa přichystal zážitkový večer s kuchařskou show, která Vás zasvětí do přípravy ochutnávaných jídel. Které to budou?

Zobrazit více

Silvestr

Rok utekl jako voda a zase nás čekají oslavy příchodu toho následujícího. Ti z vás, kteří nevyhledávají bujaré veselí v centru Prahy, mohou přijít posedět k nám.

Zobrazit více

Šéfkuchař Ondřej Vykusa

Ondřej Vykusa je šéfkuchařem naší restaurace Burger Bar. Jaká cesta ho dovedla až k nám? Co ho baví na mezinárodní kuchyni a burgerech? Jak se ocitl zrovna v restauraci v Nebušicích?

Zobrazit více

Vánoční soutěž a dárkové poukazy

Ježíšek už čeká za dveřmi a Vy nemáte čas vymýšlet vánoční dárky? Čtěte níže a dovíte se víc.

Zobrazit více

Vítejte v novém kabátu Burger Baru

Konečně je to tu - nové logo. Celý nový vizuál naší restaurace dostál nový kabát. Co vše se změnilo a co zůstalo stejné?

Zobrazit více