Aktuality v Burger Baru
Valentýn v Burger Baru 12.-13.2.2022
Protože si myslíme, že nejlepší je oslavit Valentýn s rukama umaštěnýma od burgerů, tak i tento víkend budou v hlavní roli osvědčené burgery!
Zobrazit víceSvatomartinské husí hody
k nám do restaurace si sice pořád sednout nemůžete přijít, o svatomartinskou husu Vás ale neochudíme! Vařit budeme celý tento týden 11.-15.11. a jídlo si můžete vyzvednout buď v našem výdejním okénku anebo Vám jej dovezeme v rámci rozvozu.
Zobrazit víceMáme otevřeno!
Od 25.5. opět otevíráme vnitřní prostory i naší zahrádku. Přijdete se za námi podívat?
Zobrazit víceRecept na tortillu z kuřecích stehen
Dnes cestujeme srdcem a chuťovými pohárky a přinášíme recept na tortillu na řecký způsob z kuřecích stehen. Je to jednodušší, než se zdá - vyzkoušejte a uvidíte!
Zobrazit víceRecept na burgerové bulky
Chléb, houstičky, nebo rohlíky - a co upéct si domácí bulky na burgery? My říkáme ano! Pojďte do toho s námi!
Zobrazit víceRecept na cibulové kroužky
Nevíte, co zakousnout večer k filmu a brambůrky už Vás nebaví? Zkuste cibulové kroužky! Lehký a jednoduchý recept, dle kterého připravujeme kroužky v naší restauraci můžete servírovat samostatně, nebo i například do burgeru.
Zobrazit víceRecept na těstoviny Carbonara
Slyšeli jsme, že jsou těstoviny v dnešních dnech velmi oblíbené téma, a tak Vám přinášíme recept na těstoviny Carbonara. Jedná se o italský způsob úpravy těstovin, rozšířený především v okolí Říma a nejčastěji se vaří ze špaget.
Zobrazit víceRecept na čokoládový chlebový pudink
Víkend je tady a Vy nevíte, co upéct dobrého návštěvě? Zkuste tento recept na čokoládový chlebový pudink! Původem britský dezert představuje originální formu pudinku, než který známe u nás. Konzistence je o něco tužší, třeba jako žemlovka. Náš šéfkuchař Vám sestavil jednoduchý návod, jak upéct tento moučník.
Zobrazit víceRecept na thajskou kuřecí pánev s krevetami
Thajská kuřecí pánev, nebo také thajský wok, je oblíbenou stálicí na našem aktuálním menu! Recept nám dokonce šéfkuchař Ondřej předvedl na cooking show, která proběhla v lednu v našem hotelu Dolce Villa. Pokud máte rádi mezinárodní kuchyni, rozhodně vyzkoušejte tento recept, který je na 4 porce. Tip od šéfkuchaře - v 1 pánvi dělejte maximálně 2 porce nudlí.
Zobrazit víceRecept na lososové sashimi
Sashimi je japonská lahůdka ze syrového masa ryb nakrájených na plátky. Na našem stálém menu aktuálně naleznete lososové sashimi, na které Vám přinášíme recept.
Zobrazit víceŽážitková čtyřchodová večeře s cooking show
Na sobotu 18.1.2020 si šéfkuchař Ondřej Vykusa přichystal zážitkový večer s kuchařskou show, která Vás zasvětí do přípravy ochutnávaných jídel. Které to budou?
Zobrazit víceSilvestr
Rok utekl jako voda a zase nás čekají oslavy příchodu toho následujícího. Ti z vás, kteří nevyhledávají bujaré veselí v centru Prahy, mohou přijít posedět k nám.
Zobrazit víceŠéfkuchař Ondřej Vykusa
Ondřej Vykusa je šéfkuchařem naší restaurace Burger Bar. Jaká cesta ho dovedla až k nám? Co ho baví na mezinárodní kuchyni a burgerech? Jak se ocitl zrovna v restauraci v Nebušicích?
Zobrazit víceVánoční soutěž a dárkové poukazy
Ježíšek už čeká za dveřmi a Vy nemáte čas vymýšlet vánoční dárky? Čtěte níže a dovíte se víc.
Zobrazit víceVítejte v novém kabátu Burger Baru
Konečně je to tu - nové logo. Celý nový vizuál naší restaurace dostál nový kabát. Co vše se změnilo a co zůstalo stejné?
Zobrazit více